Акстър ГИС Pro vs Акстър ГИС Enterprise
Акстър ГИС Pro

vs

Акстър ГИС Enterprise

 

Информационна система за създаване, манипулиране, анализ и визуализация на географски пространствени данни.
Разлики между Акстър ГИС Pro и Акстър ГИС Enterprise
Разлики между Акстър ГИС Pro и Акстър ГИС Enterprise

Системите Акстър ГИС Pro и Акстър ГИС Enterprise са много подобни, тъй като използват общ Акстър ГИС Engine. В него са имплементирани основните модули на системата, сред които са модул за 2D и 3D графика, математически модул, модул с инструменти за изчисления, модул за обмен на данни и много други.

Въпреки сходностите обаче, двете системи се различават по няколко основни критерии. В таблицата по-долу са описани основните разлики между Акстър ГИС Pro и Акстър ГИС Enterprise:

 

Основни разлики Акстър ГИС Pro Акстър ГИС Enterprise
Акстър ГИС сървър за централизирана работа
Прикачване на документи (файлове)
Уеб сървър за разглеждане на карти през интернет
Едновременна работа на няколко специалиста върху една карта
Неограничен брой работни места
Пренасяне на обекти като файл
Коя от двете системи да изберете?

И. Трябва да обърнете внимание на това, че двете системи се различават по няколко основни критерия. Най-вече за това, че Акстър ГИС Enterprise притежава ГИС сървър. Това означава, че обектите в Акстър ГИС Enterprise се намират на сървър, докато при Акстър ГИС Pro обектите се намират на компютърните станции на потребителите.

Ако дейността на фирмата/ администрация Ви е свързана с паралелна работа върху едни и същи обекти, намиращи се на централизирано място и са необходими различни нива на достъп до системата, то тогава Акстър ГИС Enterprise е Вашето решение. Акстър ГИС Pro от друга страна е удобен за по-малки фирми, където всеки служител работи върху раличен обект.

 Как да закупим?
  • Заявка онлайн или на посочените телефони
  • Плащане по банков път

Изпратете ни информация относно:

  • Броя служители, които ще работят с Вашата Акстър ГИС система
  • Версията, която желаете да закупитеАко Ви е необходима консултация и оказване на съдействие при избора си или имате допълнителни въпроси, свържете се с нас.
   До един работен ден ще получите обаждане от наш специалист, за да бъдат изяснени всички неясноти и да Ви бъде указано съдействие за избора на идеалната Акстър ГИС система за Вашата фирма или администрация. Веднага след това ще получите оферта, специално изготвена за Вашите нужди.